cz .

Školy vaření a degustace



Škola vaření - akce:






7. 6. 2017 Škola grilování na Anenských terasách

7. 6. 2017 Škola grilování na Anenských terasách

PROSECCO ZARDETTO ROSE
MIX SALÁTŮ, LIMETOVÝ VINAGRET, GRILOVANÝ TUŇÁK, MANGO, CHILLI
 
KREVETOVÝ ...

více »

2. 6. 2017 Degustace Vinařství Ilias Pavlov

2. 6. 2017 Degustace Vinařství Ilias Pavlov

Ryzlink vlašský 2016, pozdní sběr, suché

Veltlínské zelené Staré keře 2015, kabinet, ...

více »

26. 5. 2017 Kurz bezlepkového pečení se Zdenkou Mazúrovou

26. 5. 2017 Kurz bezlepkového pečení se Zdenkou Mazúrovou

Zdenka Mazurová je původní profesí dietní sestra. Bezlepkovému pečení se věnuje 10 let, poté, co její ...

více »

24. 5. 2017 Chřestová škola vaření s kuchařem Borgo Agnese Martinem Bedřichem

24. 5. 2017 Chřestová škola vaření s kuchařem Borgo Agnese Martinem Bedřichem

Prosecco Zardetto Rosé
ZELENÝ A BÍLÝ CHŘEST, OMÁČKA BÉARNAISE, FILÁTKO Z UZENÉHO PSTRUHA

více »

19. 5. 2017 Degustace vinařství Martin Šebesta, Březí u Mikulova

19. 5. 2017 Degustace vinařství Martin Šebesta, Březí u Mikulova

HARMONIE RV+MM 2016 SUCHÉ
SAUVIGNON 2016 POZDNÍ SBĚR SUCHÉ OŘECHOVÁ HORA
RULANDSKÉ ŠEDÉ ...

více »

17. 5. 2017 Kurz přípravy bruschett s Martinem Bedřichem

17. 5. 2017 Kurz přípravy bruschett s Martinem Bedřichem

• BRUSCHETTA POMODORO, RAJČATA, BAZALKA, ČESNEK, PARMAZÁN, RUKOLA, OLIVOVÝ OLEJ
  
• BRUSCHETTA PROSCIUTTO, ...

více »


5. 5. 2017 Degustace rodinného vinařství Kadrnka Březí u Mikulova

5. 5. 2017 Degustace rodinného vinařství Kadrnka Březí u Mikulova

Veltlínské zelené p.s. Březí Liščí vrch 2016 - suché
Ryzlink vlašský p.s. Březí ...

více »

3. 5. 2017 Kurz přípravy sendvičů a piadin

3. 5. 2017 Kurz přípravy sendvičů a piadin

• SENDVIČ, ZAUZENÝ PSTRUH LOSOSOVITÝ, CRÉME FRAICHE, KŘEN, CITRÓN, SALÁT, OLIVOVÝ OLEJ
• PIADINA, ...

více »

26. 4. 2017 Jarní škola vaření s kuchařem Borgo Agnese Martinem Bedřichem

26. 4. 2017 Jarní škola vaření s kuchařem Borgo Agnese Martinem Bedřichem

Prosecco Zardetto Rosé
GRATINOVANÝ KOZÍ SÝR BETTINE BLANC, POMERANČOVÝ MED, LÍSKOVÉ OŘECHY, TRAMEZZINI

více »

12. 4. 2017 Kurz výroby nejen domácího hamburgeru s Mojmírem Hrubým

12. 4. 2017 Kurz výroby nejen domácího hamburgeru s Mojmírem Hrubým

DOMÁCÍ MAJONÉZA, DOMÁCÍ KEČUP A PIKANTNÍ DIP Z PAPRIČEK JALAPEŇOS
SALÁT COLESLAW
TECHNICKÝ ...

více »

7. 4. 2017 Degustace Vinařství Trávníček & Kořínek Hnánice

7. 4. 2017 Degustace Vinařství Trávníček & Kořínek Hnánice

ŘADA POZDRAVY Z NÁRODNÍHO PARKU PODYJÍ 
1. ZWEIGELTREBE ROSÉ KAB 2015 SUCHÉ, HNÁNICE, FLÁDNICKÁ

více »

5. 4. 2017 Kurz výroby domácího pečiva s Romanem Němcem - OBSAZENO

5. 4. 2017 Kurz výroby domácího pečiva s Romanem Němcem - OBSAZENO

ITALSKÉ TYČINKY GRISSINI
MÁSLOVÉ ROHLÍČKY
BRAZILSKÉ BEZLEPKOVÉ PARMAZÁNOVÉ BULKY ...

více »


29. 3. 2017 Škola vaření Tmavá masa a steaky s kuchařem Borgo Agnese Martinem Bedřichem - OBSAZENO

29. 3. 2017 Škola vaření Tmavá masa a steaky s kuchařem Borgo Agnese Martinem Bedřichem - OBSAZENO

Prosecco Giotto
 
HOVĚZÍ CARPACCIO Z ARGENTINSKÉHO ANGUSE, PAPRIČKY JELAPEŇOS, OLIVOVÝ OLEJ ...

více »

24. 3. 2017 Degustace Vinařství Mikrosvín Mikulov

24. 3. 2017 Degustace Vinařství Mikrosvín Mikulov

ŘADA FLOVER LINE
1. VELTLÍNSKÉ ZELENÉ PS 2015 SUCHÉ MORAVA, MIKULOVSKÁ
2. SYLVÁNSKÉ ZELENÉ ...

více »

3. 3. 2017 Degustace Vinařství Vinselekt Michlovský

3. 3. 2017 Degustace Vinařství Vinselekt Michlovský

    CREMANT CUVÉE QUATRE
    CH. Dowina SAUVIGNON 2015 PS U HÁJKU
    Vinum Palaviense SYLVÁNSKÉ ZELENÉ 2013 ...


1. 3. 2017 Škola vaření Tmavá masa a steaky s kuchařem Borgo Agnese Martinem Bedřichem - OBSAZENO

1. 3. 2017 Škola vaření Tmavá masa a steaky s kuchařem Borgo Agnese Martinem Bedřichem - OBSAZENO

 
Prosecco Giotto
 
HOVĚZÍ CARPACCIO Z ARGENTINSKÉHO ANGUSE, PAPRIČKY JELAPEŇOS, OLIVOVÝ ...

více »

22. 2. 2017 Škola vaření Poznatky kuchaře Borgo Agnese Romana Loubala ze stáže v michelinské restauraci De Librije

22. 2. 2017 Škola vaření Poznatky kuchaře Borgo Agnese Romana Loubala ze stáže v michelinské restauraci De Librije

Prosecco Giotto
~
Lososovitý pstruh , dijonská hořčice,
enoki, stroček
Chardonnay Antico Fuoco
~

více »

17. 2. 2017 Degustace Piemontských vín a delikates

17. 2. 2017 Degustace Piemontských vín a delikates

Degustovat budeme tyto vzorky s chuťovkami z italského regionu
GAVI LA ROCCA DOCG 2015, COPPO
ROERO ARNEIS ...

více »


25. 1. 2017 Piemontská škola vaření Michala Prachaře - OBSAZENO

25. 1. 2017 Piemontská škola vaření Michala Prachaře - OBSAZENO

Riserva Coppo 2007 Brut

AMUSE BOUCHE VITELLO TONNATO 

TARTAR Z TELECÍHO ...

více »

12. 1. 2017 Škola vaření Francie - Burgundsko - OBSAZENO

12. 1. 2017 Škola vaření Francie - Burgundsko - OBSAZENO

Crémant de Bourgogne

 GRATINOVANÝ KOZÍ ...

více »

11. 1. 2017 Škola vaření Francie - Burgundsko - OBSAZENO

11. 1. 2017 Škola vaření Francie - Burgundsko - OBSAZENO

Crémant de Bourgogne

 GRATINOVANÝ KOZÍ ...

více »


15. 12. 2016 Vánoční světová kuchyně s Milanem Macháčkem

15. 12. 2016 Vánoční světová kuchyně s Milanem Macháčkem

Vinný doprovod:
Riesling suchý a polosuchý, Moscatto d´Asti DOCG 2014,
Langhe Nebbiolo DOC 2013
Francie

více »

« zpět

strana: 1 2 3 4

facebooknewsletterborgo agnesemagnum wines

BORGO SHOP

Kopečná 43 . BRNO . 602 000, Tel.: 515 537 510
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 18:00, So - Ne: zavřeno

změny viz "aktuality"

Vstoupit do E-SHOPU Magnum Wines

 

mapa webu Webdesign STUDIO VIRTUALIS