cz .

Školy vaření a degustace

17. 5. 2017 Kurz přípravy bruschett s Martinem Bedřichem

• BRUSCHETTA POMODORO, RAJČATA, BAZALKA, ČESNEK, PARMAZÁN, RUKOLA, OLIVOVÝ OLEJ

  

• BRUSCHETTA PROSCIUTTO, PARMSKÁ ŠUNKA, RICOTTA, MASCARPONE, PISTÁCIE, MELOUN

 

• GRILOVANÉ CUKETOVÉ ZÁVITKY, LOSOSOVÝ MOUSE, ŘEDKEV, LIMETA, TRAMENZZINO

 

• GRILOVANÝ ZÁVITEK Z LILKU, PARMEZÁN, TUŇÁK, KAPARY, KEDLUBNA, TRAMENZZINO

 

• DOMÁCÍ CHLÉB, PEČENÉ RAJČE SAN MARZANO, PANCETTA, CHŘEST, POŠÍROVANÉ VEJCE

 

• TOSKÁNSKÝ CHLÉB, HOVĚZÍ TAGLIATTA, ROZMARÝN, ZELENÝ PEPŘ, OMÁČKA AIOLI

 

V ceně kurzu jsou započítány nealkoholické nápoje a káva.

 


Ke stažení:


Fotogalerie:



« zpět


facebooknewsletterborgo agnesemagnum wines

BORGO SHOP

Kopečná 43 . BRNO . 602 000, Tel.: 515 537 510
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 18:00, So - Ne: zavřeno

změny viz "aktuality"

Vstoupit do E-SHOPU Magnum Wines

 

mapa webu Webdesign STUDIO VIRTUALIS