cz .

Školy vaření a degustace

2. 11. 2016 Kolumbijská škola vaření s Eduardo Alberto Castrillón Restrepo

Prosecco Spumante

~ Studený předkrm ~

Ceviche (kolumbijské pobřeží Tichého oceánu)

Bělomasá ryba marinovaná v citronové šťávě s čerstvým

koriandrem, česnekem a chilli

Ryzlink vlašský Plotny Volařík

~ Teplý předkrm ~

Timbal de Platano (region Choco)

Pyré ze smaženého plantainu se sýrem, prokládané masem

a rajčatovou omáčkou

Bardolino Chiaretto rosé

~ Ryba ~

Cazuela de Mariscos (Karibik)

Kořeněná omáčka s mořskými plody, česnekem, rajčatovou

pastou, chilli, koriandrem a kokosovým mlékem

Chardonnay Antico Fuoco

~ Hlavní chod ~

Arroz Atollado (oblast And)

Andské “rizoto” s achiote, kurkumou, kuřecím a vepřovým

masem a různými typy brambor

Sarah´s rosé Springer

~ Dezert ~

Salpicón de frutas

Ovocný koktejl z pomerančové a melounové šťávy, ananasu, manga,

jablka, banánu, kiwi a červených hroznů

Moravský muškát Sonberk


Ke stažení:


Fotogalerie:

Ceviche (kolumbijské pobřeží Tichého oceánu)


« zpět


facebooknewsletterborgo agnesemagnum wines

BORGO SHOP

Kopečná 43 . BRNO . 602 000, Tel.: 515 537 510
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 18:00, So - Ne: zavřeno

změny viz "aktuality"

Vstoupit do E-SHOPU Magnum Wines

 

mapa webu Webdesign STUDIO VIRTUALIS