Školy vaření a degustace
25. 5. 2016 Škola vaření s Michalem Prachařem
Carpaccio z mušle svatého Jakuba, ponzo, mandle, limeta
Tartar z parmice, krevety, limetkový jogurt, řepa
Brzlík, krevety, ananas, Qunoa
US prime steak, demi glace, houbová zahrádka, špeková majonéza
Avokádo sweet Malibu, čokoládová pralinka
Chauteau Lupiac Gaudiet 2011, BordeauxCarpaccio z mušle svatého Jakuba,
ponzo, mandle, limeta
Pinot Grigio 2014, Cantina Cortaccia, Alto Adige
* * *
Tartar z parmice, krevety, limetkový jogurt, řepa
Pinot Grigio 2014, Cantina Cortaccia, Alto Adige
* * *
Brzlík, krevety, ananas, Qunoa
Custoza DOC 2015, Sommacampagna
* * *
US prime steak, demi glace, houbová zahrádka,
špeková majonéza
Camp de Rouss 2013, Coppo, Piemonte
* * *
Avokádo sweet Malibu, čokoládová pralinka
Chauteau Lupiac Gaudiet 2011, BordeauxCarpaccio z mušle svatého Jakuba,
ponzo, mandle, limeta
Pinot Grigio 2014, Cantina Cortaccia, Alto Adige
* * *
Tartar z parmice, krevety, limetkový jogurt, řepa
Pinot Grigio 2014, Cantina Cortaccia, Alto Adige
* * *
Brzlík, krevety, ananas, Qunoa
Custoza DOC 2015, Sommacampagna
* * *
US prime steak, demi glace, houbová zahrádka,
špeková majonéza
Camp de Rouss 2013, Coppo, Piemonte
* * *
Avokádo sweet Malibu, čokoládová pralinka
Chauteau Lupiac Gaudiet 2011, Bordeaux
Ke stažení:
Fotogalerie:
« zpět