cz .

Školy vaření a degustace

25. 6. 2015 Škola vaření - Ryby a plody moře s šéfkuchařem Davidem Viktorinem

Tartar z tygřích krevet, pufovaná dlouhá rýže, passion fruit vinagret
Krevetový krém s citronovou trávou, grilovaná kreveta
Mušle sv. Jakuba, celerové pyré a houby shitake
Mořský pstruh, pak-choi, hrášek a guiancile
Grilovaná chobotnice, cizrnové pyré a limetková espuma
Sezamový parfait, karamelizovaná mandarinka


Ke stažení:


Fotogalerie:

Škola vaření Ryby a plody moře s Davidem Viktorinem


« zpět


facebooknewsletterborgo agnesemagnum wines

BORGO SHOP

Kopečná 43 . BRNO . 602 000, Tel.: 515 537 510
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 18:00, So - Ne: zavřeno

změny viz "aktuality"

Vstoupit do E-SHOPU Magnum Wines

 

mapa webu Webdesign STUDIO VIRTUALIS