cz .

Školy vaření a degustace

27. 1. 2016 Thajská škola vaření - se specialistou na ASIJSKOU KUCHYNI Milanem Macháčkem

 

Tom KhaKai - Kuřecí polévka s kokosovým mlékem, galangou a citrónovou trávou

Lae Moo - Vepřový bůček s vodním melounem, koriandrem a mátou
KheangPhedPed Yang lychee - Červené kari s kachnou a thajským liči, jasmínová rýže

NeuaNamToK - Hovězí pálivý salát

Mango sticky rise - Lepivá rýže vařená v kokosovém mléce s mangem


Ke stažení:


Fotogalerie:

Kuchyňské studio Brogo shopu připraveno na školu vařeníLae Moo Vepřový bůček s vodním melounem, koriandrem a mátou, Pinot Grigio 2013 Penóner, Cortaccia, Alto Adige, ItálieTom ThaKai Kuřecí polévka s kokosovým mlékem, galangou a citrónovou trávou, Grüner Veltliner 2014, Fritz, Krems, RakouskoKheangPhedPed Yang lychee Červené kari s kachnou a thajským liči, jasmínová rýže, Langhe Nebbiolo 2013, Bel Colle, Piemonte, ItálieNeuaNamToK Hovězí pálivý salát, Weissburgunder 2013, Tesch, Nahe, NěmeckoMango sticky rise Lepivá rýže vařená v kokosovém mléce s mangem, Moscato d´Asti 2014, Bel Colle, Piemonte, ItálieLeták pro Thajskou školu vaření 27. 1. 2016


« zpět


facebooknewsletterborgo agnesemagnum wines

BORGO SHOP

Kopečná 43 . BRNO . 602 000, Tel.: 515 537 510
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 18:00, So - Ne: zavřeno

změny viz "aktuality"

Vstoupit do E-SHOPU Magnum Wines

 

mapa webu Webdesign STUDIO VIRTUALIS