cz .

Školy vaření a degustace

29. 5. 2015 Škola vaření se specialistou Milanem Macháčkem na téma asijská kuchyně

PHO BO - Vietnam (tradiční světoznámá vietnamská polévka s hovězím masem, plochými nudlemi, cibulí, mungo výhonky, koriandrem, bambusem a citrónem)
LONG XAO MANG -Vietnam (restované vepřové maso s bambusem, sojová omáčka, sezamový olej)
KAENG PHED PED YANG - Thajsko (pečená kachní prsíčka na červeném kari a kokosovém mléce, hroznové víno, liči, čerstvá bazalka)
Tandóori Masala - Indie (vepřové maso, koření Tandóori Masala, kokosové mléko, drcená rajčata, čerstvý koriandr)
CHUOI CHIEN MAT ONG - Vietnam (banán zapečený medem)


Ke stažení:


Fotogalerie:

29.5. Asijská škola vaření


« zpět


facebooknewsletterborgo agnesemagnum wines

BORGO SHOP

Kopečná 43 . BRNO . 602 000, Tel.: 515 537 510
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 18:00, So - Ne: zavřeno

změny viz "aktuality"

Vstoupit do E-SHOPU Magnum Wines

 

mapa webu Webdesign STUDIO VIRTUALIS